Greška
  • Članak nije pronađen

Liga Taš 2015

 

Team

G

W

D

L

+/-

PTS.

1.

11 ljutih gusara

2

2

0

0

34/31

6

2.

Krneta šmeker

1

1

0

0

16/10

3

3.

Maretova bagra

1

1

0

0

20/15

3

4.

Pirane

2

1

0

1

33/34

3

5.

Dream team

1

0

0

1

15/16

0

6.

Zmajevi jahači

1

0

0

1

14/15

0

7.

Baranda

2

0

0

2

25/36

0

 

 

 

Prva utakmica sa kojom je otvorena ovogodišnja liga "TAŠ 2015", sjajna utakmica, puno golova. Gostujuća ekipa odličan početak velika prednost od prvog minuta, sjajna igra u odbrani dosta oduzetih lopti. Mojić i Aleksić su sjajno predvodili utakmicu od prvog minuta, dok na drugoj strani Žeželj i Petrić samo prikazuju bledu igru. Ipak početkom treće četvrtine Aleksić zbog nesportskog ponašanja prema saigračima i sudiji dobija isključenje sa pravom zamena i to gusari koriste i dolaze do prednosti krajem trećeg perioda. Ipak se jahači vraćaju na noge i sjajnim golom Mojića stižu na samo gol minusa minut pred kraj, ipak nisu uspeli da postignu gol lošem Jokiću. Konačni rezultat 15:14 u korist 11 ljutih gusara.
Igrač utakmice Mojić Mihajlo
Kazna Aleksić Aleksandar 1 utakmice neigranja

11 ljutih gusara : Zmajevi jahači 15:14

 

 

 

 

 

 

Druga utakmica lige "TAŠ 2015" je odigrana između uvek sjajne ekipe Krneta šmeker i malo mlađe ekipe koja se dosta popravila Barande. Prva četvrtina je odigrana dosta čvrsto bez puno golova i svi su pomislili da je možda iznenađenje pomolu ali onda je Gligorijević uzeo stvar u svoje ruke i razuverio sve koji nisu verovali u pobedu njegove ekipe. Na drugoj strani Simić je pružio jednu od lošijih partija u svojoj karijeri i tako "izneverio" ekipu. U trećoj četvrtini potpuni sunovrat gostujuće ekipe i nedostižna prednost za šmekere. 
Igrač utakmice 
Nikola Gligorijevic

Krneta šmeker : Baranda 16:10

 

Treća utakmice lige "TAŠ 2015" odigrana između ekipa Pirana i 11 ljutih gusara. Samo da odmah napomenemo da je ovo prva zvanična utakmica za momke iz ekipe Pirane. Iako su svi mislili da su oni potpuni autsajderi pokazalo se drugačije. Odlična igra, dosta lakih golova, ipak prve dve četvrtine gusari dominiraju u segmentu kontra napada i tako stiču prednost od 6 golova na poluvremenu. Kad su svi mislili da je utakmica odavno gotova, dešavaju se neka isključenja za ekipu gusara koja ih skupo koštaju i ostaju sa 5 igrača u bazenu, što pirane i koriste da im se rezultatski približe. na pola četvrte deonice gusari ostaju bez još 2 igrača i igraju sa samo 3 igrača i golmanom i to pirane koriste da se približe na samo 2 gola gubitka ali to nije bilo dovoljno da izvuku makar bod iz ovog susreta. Sve jedno svaka čast ekipi Pirana i samo neka tako nastave da rade i treniraju i biće bolje drugi put!
Igrač utakmice Ognjen Jovanic

Pirane : 11 ljutih gusara 17:19

 

Četvrta utakmica lige "Taš 2015" odigrana između ekipa Dream team-a i Pirana. Veoma zanimljiv derbi od samog starta utakmice, igralo se gol za golom, čekale su se protivničke greške da se kazne pogotkom na suprotnoj strani. Sudija je imao veoma težak posao pošto je utakmica bila puna duela na ivici isključenja. Na poluvreme je ekipa domaćina otišla sa golom prednosti ali to je bilo i kobno po njih pošto su se opustili početkom treće deonice i gosti kažnjavaju sjajnim golovima Mihajlovića i prelaze u vođstvo pred sam kraj utakmice. Do kraja se igralo gol za golom i bilo je nerešeno do poslednjeg minuta kada su domaći imali napad za pobedu ali jedno pogrešno dodavanje ih je skupo koštalo pošto je na drugoj strani bila kontra 2 na 1 i lagana realizacija u poslednjoj sekundi utakmice za veliku pobedu Pirana.
Igrač utakmice Mihajlović Danilo

Dream team : Pirane 15:16

 

Peta utakmica lige "Taš 2015" odigrana između ekipa Maretove bagre i Barande. Favoriti su opravdali svačija očekivanja, lagano su započeli utakmicu sa već velikom prednošću od 4 gola razlike. U drugoj četvrtini se ipak gosti malo bude i pokušavaju da smanje rezultat ali Kruškonja sa 2metra postiže sjajan pogodak i ipak održava prednost od nekoliko golova na poluvremenu. U trećoj četvrtini Argirovski Branko uzima stvar u svoje ruke i postiže svoj prvi gol u karijeri iz kontre 1 na 0. Nedostižna prednost na kraju treće četvrtine je bila idealna prilika da se jači igrači odmore a da mlađi zaigraju i privedu utakmicu kraju što su i uradili, malo teže ali ipak su uspeli da sačuvaju prednost od 5 golova i završe utakmicu u svoju korist. 
Igrač utakmice Zarić Marko

 

Maretova bagra : Baranda 20:15

Više iz ove kategorije UPIS NOVIH ČLANOVA !!! »

PRETHODNO KOLO - PRVA A LIGA SRBIJE

NAREDNO KOLO - PRVA A LIGA SRBIJE

FINA LEN Vaterpolo Savez Srbije Vaterpolo Savez Beograda